Kövess minket!
  
     

Amikor a kamionkölcsönzés a megoldás

Amikor a kamionkölcsönzés a megoldás
2014, március 27.

Sokszor alakulnak ki váratlan helyzetek, például egy tervezetlen költözés esetében nagyobb méretű vagy mennyiségű tárgy gyors elfuvarozására van szükség, és saját járműve meghibásodik, hirtelen nem tud mihez kapni.

Ne fájjon a feje, manapság már lehetőség van kamionbérlésre az ország egész területén. Kölcsönözzön hosszútávra kamiont és használja szállítmányozásnál, költöztetésnél, nemzetközi fuvarozásnál! A bérlés költségkímélőbb megoldás, mint egy új jármű vásárolása, illetve olyan esetekben is remek megoldás, ha éppen szervizben van járműve.

Bérelhet pótkocsit, vontatót, szerelvényeket is, igényeinek megfelelően. E szervezetek teherautói minden esetben tökéletes műszaki állapotban állnak rendelkezésre vállalkozók, cégek és magánszemélyek részére.

Rövid és hosszútávon bérelhetőek a járművek, megállapodás szerint akár huszonnégy órán belül a szerződéskötést követően. Már meglévő ügyfeleknek hosszú távú kölcsönzés esetén további kedvezményeket biztosít számos magyarországi cég.

Béreljen kamiont, előzze meg a stresszt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Scania Rental
A kamionbérlés előnyei

Amennyiben költözne, esetleg nagyméretű tárgyat szeretne szállítani, egyszerű megoldás teherautó, kamion bérlése. Tekintse meg a cégek kínálatait, haszongépjárműveiket, melyek minden...

Close