Kövess minket!
  
     

Minőségi akkumulátorok tehergépjárművekbe a megbízható munkavégzésért

Minőségi akkumulátorok tehergépjárművekbe a megbízható munkavégzésért
2014, szeptember 10.

Modern korunk természetes velejárója az autós közlekedés és a munkavégzés során szükséges tehergépjárművek alkalmazása egyaránt, azonban a rendszeres és mindennapos használat során meghibásodnak vagy elöregednek egyes alkatrészek. Ennek következtében romlik a közlekedésbiztonság, vagy amennyiben munkaeszközről van szó, akadályozó tényezővé válik a hiba a mindennapi munka során. A kellemetlenségek és esetleges balesetek elkerülése érdekében kiemelkedően fontos szerepet tölt be a rendszeres karbantartás, ellenőrzés és szükséges esetén a hibás alkatrészek cseréje.

Minőségi akkumulátorok

A különböző típusú tehergépjárművek nap, mint nap lehetővé teszik az országhatárokon átívelő szállítmányozást különböző szegmensekben, azonban ehhez szükséges, hogy zavartalanul funkcionálhassanak a teherautók, melynek egyik feltétele a minőségi akkumulátor alkalmazása. Az akkumulátorok zavartalan működése érdekében napjainkban számos szakértő cég kínál teljes körű szolgáltatási rendszereket, melyeknek köszönhetően a munkavégzés sikeres és megbízható lehet:

  • A tehergépjármű akkumulátorának átvizsgálása és állapotfelmérése.
  • Az akkumulátor karbantartása.
  • A teherautó akkumulátorának javítása.
  • A teherutó akkumulátor töltésének műszeres vizsgálata és szükség esetén töltése.
  • A teherautóhoz szükséges új akkumulátor kiválasztásában való segítségnyújtás az igényeknek megfelelően.
  • Az akkumulátor kiszállítása és a teherautóba való beszerelése.

Napjainkban különböző kategóriákban széles termékválaszték található a hazai és nemzetközi piacon egyaránt, melyek közül minden típusú tehergépjármű tulajdonosa és üzemeltetője megtalálhatja az igényeinek és elvárásainak megfelelő teherautó akkumulátort.

Válassza a profikat!

A Csorba Akku Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett partnerrel a háta mögött mindenre kiterjedő széles szolgáltatási rendszert kínál, amire csak szükség lehet a teherautók akkumulátoraival kapcsolatban. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkért tekintse meg a www.csorba-akku.hu weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a 06/1 379-3142-es, és 06/20 944-9295-ös telefonszámon, valamint az info@csorba-akku.hu e-mail címen és mindenben készséggel állunk rendelkezésére a megbízható munkavégzés érdekében!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
nagyauto.hu
Teherautó alkatrészek: Világító berendezések

Napjainkban teljesen hétköznapi és megszokott munkaeszközzé váltak a különböző típusú gépjárművek akár közlekedés, szállítás vagy egyéb célokból. Azonban a járművek...

Close