Kövess minket!
  
     

Teherdaru bármilyen helyzetre!

Teherdaru bármilyen helyzetre!
2015, július 31.

A teherdaru használata számtalan helyzetben hasznos lehet, ugyanis adódhatnak olyan alkalmak az életben, amikor csak a teherdaruzás nyújthat számunkra segítséget. Nézzünk is meg pár ilyen alkalmat, hiszen példákat felhozva sokkal egyszerűbb megérteni a helyzetek fontosságát:

  • Építőipar: Felújításnál vagy építkezésnél kifejezetten hasznos lehet számunkra, ha autódaru használata mellett döntünk, ugyanis ilyenkor nem csak a frissen felújított/épített ház lesz a telken, hanem rengeteg építési törmelék is, esetleg az előző ház „darabjai”, melyeket el kell szállítanunk a helyszínről, hiszen nem csak elhanyagolt látványt nyújt, hanem veszélyes is az, ha figyelmen kívül hagyjuk ezeket.
  • Autómentés: Balesetnél és műszaki hibánál is alkalmazható az autódaruzás, ugyanis amikor egy autó lerobban, valamilyen úton-módon kénytelenek vagyunk eljuttatni azt a szervizbe, ehhez pedig szükségünk van egy autómentőre, aki elvontatja lerobbant járművünket. Ilyenkor ezt minél hamarabb célszerű megoldani, ugyanis ha autónk egy forgalmas útszakasz közepén robban le, akkor az akár még veszélyes is lehet.
  • Fák kiemelése: Például egy vihar után, amikor óriási fákat dönt ki a szél, jól jön a teherdaru. Ilyenkor egy nagyobb, méteres fa akadályoztathatja például a közlekedést, így azt mielőbb el kell szállítani, ilyenkor szintén segítségünkre lehet a teherdaruzás.

Ezek kívül még számtalan más területen is használható az autódaru, mivel a daruk szállításra és emelésre is alkalmasak.

Béreljen Ön is autódarut!
Az autódaru bérlés azoknak megfelelő választás, akik csak ideiglenesen szeretnék használni a daru nyújtotta lehetőségeket, vagyis csak alkalmanként, vagy rövid ideig van rá szükségük (például egy építkezésen, ahol el kell szállítani a törmeléket).

Sikerült meggyőznünk az teherdaruzás és a bérdaruzás előnyeiről? Mi azt javasoljuk, hogy jobban jár, ha egyszerűen megoldja a problémákat, és egy daruval bizony minden egyszerűbbé válik. Cégünk teherdaruzással, bérdaruzással és szállítmányozással, valamint teherszállítmányozással is foglalkozik!Tekintse meg weboldalunkat! Kattintson a www.kovacsdaru.hu weboldalra, írjon nekünk email-t az info@sanyidaru.hu címre, vagy hívjon minket a 06-30/9333-928-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Minőségi akkumulátorok tehergépjárművekbe a megbízható munkavégzésért

Modern korunk természetes velejárója az autós közlekedés és a munkavégzés során szükséges tehergépjárművek alkalmazása egyaránt, azonban a rendszeres és mindennapos...

Close